Renoveringen av Jarry

Renoveringen av Jarry

Varför?

Jag har förvaltat Jarry sedan 1999. De första åren var ganska intensiva och jag lade ner rätt mycket tid på renovering och underhåll. Tyvärr var jag dålig på att dokumentera det jag gjorde vilket jag ångrar idag. Även om renoveringen har gått på sparlåga (om ens det) de sista åren så började jag ändå att skriva ner vad jag gjorde. Med den här bloggen har jag tagit nästa steg och delar med mig av min renoveringslogg och förhoppningsvis kanske det kan inspirera någon annan träbåtskramare i sitt arbete. Jag tycker själv att det är roligt att läsa om andras erfarenheter och resultat.
Mer historia och bilder: här

2016-12-07 Bordläggning

RenoveringPosted by Staffan Rosendahl Thu, March 16, 2017 20:36:37
Ett bord klart för limning och jag går vidare med nästa som är B3. Ett ganska kort bord som löper över 5 spantfack vilket också ska snedlaskas. Förutom att jag inte mallade av på masonit så gjorde jag exakt som med S2 (29 nov). Resultatet är ytterligare ett bord klart för limning.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.